ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ключові слова:
виробнича діяльність, ефективність, харчова промисловість, виробнича система.Анотація
У даній статті розглядається поняття та сутність виробничо-господарської діяльності підприємства та наведено основні заходи підвищення її ефективності для підприємств харчової промисловості.
Посилання
Будзан Б. Менеджмент в Україні: сутність і перспективи / Б. Будзан. – К. : Вид-во Соломії Павличко «Основи», 2001. – 349 с.
Круш П.В., Подвігіна В.І., Сердюк Б.М. Економіка підприємства - Навчальний посібник / за заг. ред. П. В. Круша, В. І. Подвігіної, Б. М. Сердюка. – К.: Ельга-Н, КНТ, 2007. – 780c.
Олексюк О.І., Дзюбенко Н.І. Прибутковість в управлінні результативністю діяльності сучасних компаній// Фінанси України. - 2006, № 12. - С. 101-112.
Сухій В.Я. Шляхи удосконалення господарського механізму в підприємствах // Екон. науки: аграр.вісник Причорномор'я/ ОДАУ.- Одеса. - 2006.- вип. 36.- С.36-69.
Формирование хозяйственных решений : монография / В.М. Хобта, О.А. Солодова, С.И. Кравченко, О.Н. Фищенко и др. – Донецк : Каштан, 2003. – 416 с.
Сухій В.Я. Шляхи удосконалення господарського механізму в підприємствах // Екон. науки: аграр.вісник Причорномор'я/ ОДАУ. – Одеса. – 2010. – вип. 36. – С.36-69.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.