ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

Ключові слова:

виробнича діяльність, ефективність, харчова промисловість, виробнича система.

Анотація

У даній статті розглядається поняття та сутність виробничо-господарської діяльності підприємства та наведено основні заходи підвищення її ефективності для підприємств харчової промисловості.

Посилання

Будзан Б. Менеджмент в Україні: сутність і перспективи / Б. Будзан. – К. : Вид-во Соломії Павличко «Основи», 2001. – 349 с.

Круш П.В., Подвігіна В.І., Сердюк Б.М. Економіка підприємства - Навчальний посібник / за заг. ред. П. В. Круша, В. І. Подвігіної, Б. М. Сердюка. – К.: Ельга-Н, КНТ, 2007. – 780c.

Олексюк О.І., Дзюбенко Н.І. Прибутковість в управлінні результативністю діяльності сучасних компаній// Фінанси України. - 2006, № 12. - С. 101-112.

Сухій В.Я. Шляхи удосконалення господарського механізму в підприємствах // Екон. науки: аграр.вісник Причорномор'я/ ОДАУ.- Одеса. - 2006.- вип. 36.- С.36-69.

Формирование хозяйственных решений : монография / В.М. Хобта, О.А. Солодова, С.И. Кравченко, О.Н. Фищенко и др. – Донецк : Каштан, 2003. – 416 с.

Сухій В.Я. Шляхи удосконалення господарського механізму в підприємствах // Екон. науки: аграр.вісник Причорномор'я/ ОДАУ. – Одеса. – 2010. – вип. 36. – С.36-69.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА