ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Ключові слова:
якість продукції, конкурентоспроможність, міжнародна торгівля, забезпечення якості, стандартизація, сертифікація товару.Анотація
В розрізі даної роботи висвітлені основні проблеми і шляхи їх вирішення в сфері забезпечення якості продукції на підприємствах України. Розглянуто якість продукції, як важливий фактор підвищення конкурентоспроможності товарів українських виробників на міжнародному ринку.
Посилання
Котлер Ф. Основы маркетинга [Текст] / Перевод с английского В. Б. Боброва / Под общ. редакцией О.Г. Радыновой, Ю.И. Куколева / Москва, издательство «Прогресс», 1991. – 657 стр. / ББК 65.9 (7США) К73. - ISBN-0-13-557232-0.
Толкачева Е.В. Качество как один из основных элементов конкурентоспособности товара на международном рынке [Електронный ресурс]: Електрон. дан. – Режим доступу - http://www.nbuv.gov.ua/Articles/Kultnar/knp59/knp59_166-167/ Культура народов Причерноморья. – 2005. – N59. – С. 166-167.
Словник законодавчих термінів – Закон України Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій (ст.1) - [Електронный ресурс]: Електрон. дан. – Режим доступу - http://zakon.nau.ua/doc/?uid=1078.21512.0.
Круш П. В., Тульчинська С. О., Тульчинський Р. В., Кириченко С. О., Кривда О. В., Кавтиш О. П. Внутрішній економічний механізм підприємства: Навч. пос. – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 206 с. – ISBN 978-966-364-575-9.
Статистика зовнішньої торгівлі України товарами – Експрес випуск, червень 2010 - [Електронный ресурс]: Електрон. дан. – Режим доступу - http://www.ukrstat.gov.ua/.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.