ПРИКЛАДИ ЗАСТОСУВАННЯ СОЦІАЛЬНОГО КАПІТАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ

Автор(и)

  • К.В. Кирикович
  • П.П. Круш

Ключові слова:

соціальний капітал, феномен довіри, чинники формування соціального капіталу, соціально-економічний розвиток.

Анотація

В статті проаналізовано ряд чинників, які сприяють формуванню соціального капіталу на підприємствах країни, а також показано неоднозначність в тлумаченнях термінології соціального капіталу світовими економістами та його об’єктивного застосування серед персоналу будь-якої компанії. Авторами проведено аналіз використання норм соціального капіталу на провідних підприємствах вітчизняного ринку та зазначено цінність його впливу для економічного розвитку підприємств України.

 

Посилання

Гассий В. В. Социальный капитал, гражданское общество и демократия в теории социального прагматизма Дж. Дьюи // Вестник Московского университета. Серия 18: Социология и политология, 2005. – № 3. – С. 169-179.

Електронний ресурс /Режим доступу: http://www.smart-edu.com/intellektualnyy-kapital/sotsialnyy-kapital-v-strukture-intellektualnogo-kapitala.html

Електронний ресурс /Режим доступу: http://ru.osvita.ua/subscribe.html

Соціальний капітал / Френсіс Фукуяма,американський соціолог і політолог, директор програми міжнародного розвитку в Університеті ім. Дж.Хопкінса докто (переклад Лілії Шевчук).

Соціальний капітал і проблеми забезпечення соціального порядку і стабільності в Україні /Діденко Н.Г., д. держ. управ. доцент, декан факультету менеджменту, завідувач кафедри філософії і психології Донецького державного університету управління.

Звіт зі сталого розвитку корпорації «Оболонь»: 30 років успіху (період звітності: 2010-2011рр.).

Отчет деятельности в области устойчивого развития 2010–2011 (Міжнародна компанія ДТЕК).

Звіт соціальної відповідальності Іноземного підприємства Кока-Кола Бееріджиз Україна за 2010-2011рр.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА