АНАЛІЗ РИНКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Автор(и)

Ключові слова:

кондитерська галузь, виробництво, динаміка.

Анотація

У статті досліджено та проаналізовано кондитерську галузь України в загальному, динаміку та показники її розвитку в останні роки. Також зосереджено основну увагу на розгляді основних проблем виробництва та галузі, що є на даний момент. Мною було досліджено майбутні перспективи, щодо конкурентоспроможності та подальшого просування кондитерських виробів на зовнішніх та внутрішньому ринку України.

 

Посилання

Мараховський Д. Ринкова ціна на кондитерські вироби / Д. Мараховський // Бізнес. – 2008. – №39.

Галушко О.С., Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформацій у системі цінностей його учасників : наукове видання / [О.С.Галушко] // Актуальні проблеми економіки. – 2012. – №8.

Черничко Т.В., Удовенко А.М., Удосконалення бізнес плану як форма стратегічного планування виробничого підприємства ( на прикладі ринку кондитерських виробів в Україні) : наукове видання / [Т.В.Черничко, А.М. Удовенко] // Науковий вісник НЛТУ України. – 2010.

Державний комітет статистики [Електронний ресурс] – Режим доступу: www.ukrstat.gov.ua

Сайт міністерства аграрної політики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.minagro.gov.ua

Сайт державної підтримки українського експорту [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrexport.gov.ua

Офіційний сайт Асоціації Укркондрпром [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://ukrkondprom.com.ua/.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ