АНАЛІЗ РИНКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
Ключові слова:
кондитерська галузь, виробництво, динаміка.Анотація
У статті досліджено та проаналізовано кондитерську галузь України в загальному, динаміку та показники її розвитку в останні роки. Також зосереджено основну увагу на розгляді основних проблем виробництва та галузі, що є на даний момент. Мною було досліджено майбутні перспективи, щодо конкурентоспроможності та подальшого просування кондитерських виробів на зовнішніх та внутрішньому ринку України.
Посилання
Мараховський Д. Ринкова ціна на кондитерські вироби / Д. Мараховський // Бізнес. – 2008. – №39.
Галушко О.С., Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформацій у системі цінностей його учасників : наукове видання / [О.С.Галушко] // Актуальні проблеми економіки. – 2012. – №8.
Черничко Т.В., Удовенко А.М., Удосконалення бізнес плану як форма стратегічного планування виробничого підприємства ( на прикладі ринку кондитерських виробів в Україні) : наукове видання / [Т.В.Черничко, А.М. Удовенко] // Науковий вісник НЛТУ України. – 2010.
Державний комітет статистики [Електронний ресурс] – Режим доступу: www.ukrstat.gov.ua
Сайт міністерства аграрної політики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.minagro.gov.ua
Сайт державної підтримки українського експорту [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrexport.gov.ua
Офіційний сайт Асоціації Укркондрпром [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://ukrkondprom.com.ua/.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.