Проблеми м’ясопереробної галузі України в умовах фінансової кризи
Ключові слова:
тваринництво, сільське господарство, м’ясо переробка, скотарство.Анотація
В цій статті досліджено стан розвитку м’ясопереробної галузі сільського господарства, а саме показано, що велику роль держави відіграє тваринництво, яке забезпечує споживачів цінними продуктами харчування. В статті охарактеризовано основні підгалузі тваринництва в Україні. Досліджено сучасний стан розвитку тваринництва в Україні, визначити слабкі та сильні сторони галузі, встановлено шляхи виходу з кризи. З’ясовано, що галузь об'єднана загальним поняттям «українське тваринництво», розвивається досить різнопланово, як в цілому по Україні, так і на підприємствах різного типу.
Детально розглянуто питання функціонування та закономірності розвитку м’ясопереробної галузі в умовах фінансової кризи. На основі аналізу, з’ясовано, що запровадження на підприємствах систем контролю за якість сировини та продукції дасть змогу підприємствам вийти на зовнішні ринки збуту підвищити конкурентоспроможність м’ясної продукції вітчизняного виробництва.
Посилання
http://buklib.net/books/34796/
http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=35921&pg=6
http://pidruchniki.com/11390708/tovaroznavstvo/harchova_tsinnist_myasa_svinini
http://buklib.net/books/34233/
Бойко В.І., Мамчур Л.В. Ринок м’яса: світові тенденції регіонального розвитку виробництва / В.І. Бойко, Л.В. Мамчур // Економіка АПК. – № 1. – 2011. – С. 145 – 148.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.