Проблеми м’ясопереробної галузі України в умовах фінансової кризи

Автор(и)

  • О.М. Уразовська
  • А.С. Струпова

Ключові слова:

тваринництво, сільське господарство, м’ясо переробка, скотарство.

Анотація

В цій статті досліджено стан розвитку м’ясопереробної галузі сільського господарства, а саме показано, що велику роль держави відіграє тваринництво, яке забезпечує споживачів цінними продуктами харчування. В статті охарактеризовано основні підгалузі тваринництва в Україні. Досліджено сучасний стан розвитку тваринництва в Україні, визначити слабкі та сильні сторони галузі, встановлено шляхи виходу з кризи. З’ясовано, що галузь об'єднана загальним поняттям «українське тваринництво», розвивається досить різнопланово, як в цілому по Україні, так і на підприємствах різного типу.

Детально розглянуто питання функціонування та закономірності розвитку м’ясопереробної галузі в умовах фінансової кризи. На основі аналізу, з’ясовано, що запровадження на підприємствах систем контролю за якість сировини та продукції дасть змогу підприємствам вийти на зовнішні ринки збуту підвищити конкурентоспроможність м’ясної продукції вітчизняного виробництва.

 

Посилання

http://buklib.net/books/34796/

http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=35921&pg=6

http://pidruchniki.com/11390708/tovaroznavstvo/harchova_tsinnist_myasa_svinini

http://buklib.net/books/34233/

Бойко В.І., Мамчур Л.В. Ринок м’яса: світові тенденції регіонального розвитку виробництва / В.І. Бойко, Л.В. Мамчур // Економіка АПК. – № 1. – 2011. – С. 145 – 148.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ