Якість продукції – основний важіль забезпечення його конкурентоспроможності

Автор(и)

Ключові слова:

конкурентоспроможність, підприємство, якість, продукція, ціна, собівартість.

Анотація

Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що визначення поняття якості продукції є важливим показником для забезпечення високоякісної продукції та отримання більшого прибутку. В даній науковій статті також розглянуто фактори, які впливают на рівень якості продукції; методи визначення якості продукції та формули для розрахунку показника якості.

Посилання

Вознюк Т. К. Вісник Хмельницького національного університету 2011, № 2, T. 3. Економічні науки / Г. Л. Вознюк, А. Г. Загородній – К. : Знання,. 2011. – 172 с.

Національне Агенство України з питань Державної Служби Стандарти ДСТУ ISO 9001 : 2009, ISO 9001 : 2001, ДСТУ ISO 9000:2001, ДСТУ ISO 9004 : 2001 [Електронний ресурс]: Электрон. дан. – Режим доступа:: http://Nads.Gov.Ua/Control/Uk/Publish/Article?Art_Id=53745&Cat_Id=53688.

Пронкіна Л. І., Вертелєва О.В. Конкурентоспроможність і якість товару: Проблеми співвідношення / Л. І. Пронкіна, О.В. Вертелєва – Економіка та держава. – № 3. – 2010. – С. 44 – 46.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ