Якість продукції – основний важіль забезпечення його конкурентоспроможності

П.В. Круш, С.І. Токова

Анотація


Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що визначення поняття якості продукції є важливим показником для забезпечення високоякісної продукції та отримання більшого прибутку. В даній науковій статті також розглянуто фактори, які впливают на рівень якості продукції; методи визначення якості продукції та формули для розрахунку показника якості.


Ключові слова


конкурентоспроможність; підприємство; якість; продукція; ціна; собівартість.

Повний текст:

PDF

Посилання


Вознюк Т. К. Вісник Хмельницького національного університету 2011, № 2, T. 3. Економічні науки / Г. Л. Вознюк, А. Г. Загородній – К. : Знання,. 2011. – 172 с.

Національне Агенство України з питань Державної Служби Стандарти ДСТУ ISO 9001 : 2009, ISO 9001 : 2001, ДСТУ ISO 9000:2001, ДСТУ ISO 9004 : 2001 [Електронний ресурс]: Электрон. дан. – Режим доступа:: http://Nads.Gov.Ua/Control/Uk/Publish/Article?Art_Id=53745&Cat_Id=53688.

Пронкіна Л. І., Вертелєва О.В. Конкурентоспроможність і якість товару: Проблеми співвідношення / Л. І. Пронкіна, О.В. Вертелєва – Економіка та держава. – № 3. – 2010. – С. 44 – 46.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Copyright (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution 4.0 International License.