Теоретичні підходи до ідентифікації інвестиційних ресурсів на підприємстві електроенергетичного комплексу

Автор(и)

Ключові слова:

ризик, інвестиції, інвестиційний проект, електроенергетика, грошові потоки.

Анотація

У статті розглядаються теоретичні основи оцінки ризиків інвестування відповідно до специфіки ризиків, що виникають у процесі інвестування в підприємства електроенергетичного комплексу. Особливий акцент робиться на фактори інвестиційного ризику та методи оцінки ризикованості факторів, оскільки інвестиції на підприємстві електроенергетичного комплексу – це тривалий процес та умови реалізації проекту можуть відрізнятися з початковими умовами проекту.

Посилання

Аньшін В.М. Інвестиційний аналіз / В. М. Аньшін. – М. : Справа, 2000 . – 431 с.

Бард B.C. Фінансово-інвестиційний комплекс: теорія і практика в умовах реформування української економіки / B. C. Бард. – К. : Фінанси і статистика, 2003. – 398 с.

Бірман Г. , Шмідт С. Економічний аналіз інвестиційних проектів / Г.Бірман, С.Шмідт; Пер. з англ. / Под ред. Л.П. Бєлих. – М.: Банки і біржі , ЮНИТИ , 2003 . – 412 с.

Ермасова Н. Б. Ризик – менеджмент організації / Н. Б. Ермасова . – Д. : Альфа -Пресс, 2005. – С. 240.

Курбатов С. Е. Ризики інвестування в електроенергетиці та методи їх оцінки / С.Е. Курбатов // Інвестиційний аналіз. – Воронеж, 2009. – С. 37-48.

Левіна І. І. Проблеми інвестування в енергетику України / І. І. Левіна. – Матеріали конференції «Українська енергетика і проблеми інвестування». – К.: Аспект, 2007. – 212 с.

Ліонозова М. В. Ризик менеджмент і використання його інструментів в енергетиці» / М. В. Ліонозова // Управління інвестиціями. – Київ, 2008. – С. 44-51.

Дроновскій П. Л. Експертні методи оцінки ризиків в енергетиці / П.Л. Дроновскій //Проблеми інвестування в енергетику України. – Харків , 2009. – С. 14-22.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В НАЦІОНАЛЬНІЙ ЕКОНОМІЦІ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВІ