ШЛЯХИ СКОРОЧЕННЯ ТРИВАЛОСТІ ВИРОБНИЧОГО ЦИКЛУ НА ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Ключові слова:
виробничий цикл, рівень організації виробництва, технологічні операції, технологічний час, час перерв, підготовчо- завершальний час.Анотація
В даній статті обґрунтовано важливість скорочення тривалості виробничого циклу на підприємствах. Було розглянуто три напрямки скорочення тривалості виробничого процесу: зменшення часу робочого періоду, скорочення часу природних процесів, усунення та зведення до мінімуму різних перерв, що забезпечується двома шляхами: удосконалюванням техніки й технології і підвищенням рівня організації виробництва.
Посилання
Багрова І.В. та ін. Організація виробництва: Навч.посіб.–К.:ЦНЛ,2005.–24 с.
Васильков В.Г. Організація виробництва. – К.: КНЕУ, 2003. – 524 с.
Курочки А.С. Организация производства: Учеб. Пособие. – К.: МАУП, 2001. – 216 с.
Организация производства. Учебн. Для вузов / Под ред. О.Г. Туровца – М.:Высш. шк.,2000.284 с.
Організація виробництва: Навч.посіб./За ред.. Й.М.Петровича.– К.: ЦНЛ, 2005.– 336.
Пасічник В.Г., Акіліна О.В. Організація виробництва: Навч. посібник.– К., ЦНЛ,2005.–248 с.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.