ШЛЯХИ СКОРОЧЕННЯ ТРИВАЛОСТІ ВИРОБНИЧОГО ЦИКЛУ НА ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВАХ

Автор(и)

Ключові слова:

виробничий цикл, рівень організації виробництва, технологічні операції, технологічний час, час перерв, підготовчо- завершальний час.

Анотація

В даній статті обґрунтовано важливість скорочення тривалості виробничого циклу на підприємствах. Було розглянуто три напрямки скорочення тривалості виробничого процесу: зменшення часу робочого періоду, скорочення часу природних процесів, усунення та зведення до мінімуму різних перерв, що забезпечується двома шляхами: удосконалюванням техніки й технології і підвищенням рівня організації виробництва.

Посилання

Багрова І.В. та ін. Організація виробництва: Навч.посіб.–К.:ЦНЛ,2005.–24 с.

Васильков В.Г. Організація виробництва. – К.: КНЕУ, 2003. – 524 с.

Курочки А.С. Организация производства: Учеб. Пособие. – К.: МАУП, 2001. – 216 с.

Организация производства. Учебн. Для вузов / Под ред. О.Г. Туровца – М.:Высш. шк.,2000.284 с.

Організація виробництва: Навч.посіб./За ред.. Й.М.Петровича.– К.: ЦНЛ, 2005.– 336.

Пасічник В.Г., Акіліна О.В. Організація виробництва: Навч. посібник.– К., ЦНЛ,2005.–248 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ