ОСНОВНІ АСПЕКТИ СИСТЕМИ “БЕРЕЖЛИВОГО ВИРОБНИЦТВА”
Ключові слова:
бережливе виробництво, концепція, оптимізація, вдосконалення, споживча якістьАнотація
В даній статті розглядається основні аспекти концепції “Бережливого виробництва”. Здійснюється аналіз можливостей функціонування її на підприємстві. Аналізуються основні (типові) витрати виробництва, які оптимізуються завдяки даної концепції. Пропонується алгоритм впровадження “Бережливого виробництва”.Посилання
Вумек Д., Джонс Д. Бережливое производство: как избавиться от потерь и добиться процветания вашей компании: Пер. с англ. [Текст] – М.: Альпина Бизнес Букс, 2004. – 472 с. ISBN5-472-00419-5.
Шехватов Д., Воронин А. Бережливое производство как элемент стратегий Кайдзен [Електронний ресурс]. Режим доступу: www.cfin.ru
Бушуев А. Стратегия, Маркетинг и Бережливое Производство. [Електронний ресурс]. Режим доступу: www.leancor.ru/article2/10011
Цыганов И.Ю. Экономное производство – первоочередная необходимость. [Текст] // Методы менеджмента качества. – 2004, №4. – С. 3
Вікіпедія [Електронний ресурс]. Режим доступу: ru.wikipedia.org
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.