ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЯК АНТИКРИЗОВИЙ ФАКТОР

М.А. Пічугіна, А.В. Добрянська

Анотація


В даній статті були проаналізовані проблеми кондитерської галузі в умовах кризи і надані рекомендації щодо активізації інноваційної діяльності підприємств в галузі, спрямовані на подолання наслідків фінансової кризи для підприємств.

Ключові слова


інноваційна діяльність; інновації; кондитерська галузь; фінансова криза

Повний текст:

PDF

Посилання


Лагода Т. Інноваційна діяльність у кондитерській галузі [Текст] / Т.Лагода // Економіка АПК. – 2000. – № 2. – с. 71-75.

Закревська Л. Рейтингова оцінка конкурентоспроможності підприємств на ринку кондитерської промисловості України [Текст] / Л. Закревська, О. Ткаченко // Економіст. – 2004. – № 10. – с. 34-37.

Штангрет А. Антикризове управління як засіб попередження банкрутства [Текст]// Регіональна економіка. – 2001. – №2. – с.151-157.

Офіційний сайт державного комітету статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua.

Крисанов Д.Ф. Інноваційний фактор розвитку харчової промисловості України [Текст] // Економіка України. – 2007. – №4. – с. 71 – 81.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Copyright (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution 4.0 International License.