Забезпечення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в Україні

Автор(и)

Ключові слова:

конкурентоспроможність, конкуренція, глобалізація, високотехнологічні продукти, виробництво, інновації.

Анотація

У статті проаналізовано сучасні тенденції та проблеми розвитку виноробної галузі України. Надано рекомендації щодо забезпечення конкурентоспроможності напрямків розвитку виноробних підприємств.

 

Посилання

Должанський І.З., Загорна Т.О. Конкурентоспроможність підприємства: [Навч.посібник]. – К.: Центр навчальної літератури, 2010. – 346 с.

Мішин Ю.В. Економічні основи організації конкурентоспроможності підприємств: Підручник – К.: «Освіта», 2011 г. –234с.

Савченко І.Ю., Козак Ю.І., Єхануров Ю.І. Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств: [Навчальний посібник]. – К.: Центр навчальної літератури, 2009. – 460 с.

Свиткин М.З., Мацута В.Д., Рахлин К.М. Менеджмент качества и обеспечение качества продукции на основе международных стандартов ISO СПб.: Изд-во Спб картфабрика ВСЕГЕЙ, 2009. – 403с.

Хамел Г., Прахалад К.К. Конкуренція майбутнього: Посібник, пер. з англ. – К.: ВАТ «Олімп-Бізнес», 2002. – 385 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ