Забезпечення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в Україні

Т.Є. Шевченко, Н.О. Довбиш

Анотація


У статті проаналізовано сучасні тенденції та проблеми розвитку виноробної галузі України. Надано рекомендації щодо забезпечення конкурентоспроможності напрямків розвитку виноробних підприємств.

 


Ключові слова


конкурентоспроможність; конкуренція; глобалізація; високотехнологічні продукти; виробництво; інновації.

Повний текст:

PDF

Посилання


Должанський І.З., Загорна Т.О. Конкурентоспроможність підприємства: [Навч.посібник]. – К.: Центр навчальної літератури, 2010. – 346 с.

Мішин Ю.В. Економічні основи організації конкурентоспроможності підприємств: Підручник – К.: «Освіта», 2011 г. –234с.

Савченко І.Ю., Козак Ю.І., Єхануров Ю.І. Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств: [Навчальний посібник]. – К.: Центр навчальної літератури, 2009. – 460 с.

Свиткин М.З., Мацута В.Д., Рахлин К.М. Менеджмент качества и обеспечение качества продукции на основе международных стандартов ISO СПб.: Изд-во Спб картфабрика ВСЕГЕЙ, 2009. – 403с.

Хамел Г., Прахалад К.К. Конкуренція майбутнього: Посібник, пер. з англ. – К.: ВАТ «Олімп-Бізнес», 2002. – 385 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Copyright (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution 4.0 International License.