Забезпечення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в Україні
Ключові слова:
конкурентоспроможність, конкуренція, глобалізація, високотехнологічні продукти, виробництво, інновації.Анотація
У статті проаналізовано сучасні тенденції та проблеми розвитку виноробної галузі України. Надано рекомендації щодо забезпечення конкурентоспроможності напрямків розвитку виноробних підприємств.
Посилання
Должанський І.З., Загорна Т.О. Конкурентоспроможність підприємства: [Навч.посібник]. – К.: Центр навчальної літератури, 2010. – 346 с.
Мішин Ю.В. Економічні основи організації конкурентоспроможності підприємств: Підручник – К.: «Освіта», 2011 г. –234с.
Савченко І.Ю., Козак Ю.І., Єхануров Ю.І. Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств: [Навчальний посібник]. – К.: Центр навчальної літератури, 2009. – 460 с.
Свиткин М.З., Мацута В.Д., Рахлин К.М. Менеджмент качества и обеспечение качества продукции на основе международных стандартов ISO СПб.: Изд-во Спб картфабрика ВСЕГЕЙ, 2009. – 403с.
Хамел Г., Прахалад К.К. Конкуренція майбутнього: Посібник, пер. з англ. – К.: ВАТ «Олімп-Бізнес», 2002. – 385 с.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.