ОСОБЛИВОСТІ ПОСЛУГ НА РИНКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ
Ключові слова:
ринок громадського харчування, фаст фуд, фуд корти, франчайзинг, кейтерінгАнотація
Проаналізовано послуги на ринку громадського харчування та їх особливості в Україні. Запропоновано перспективні напрямки розвитку послуг громадського харчування на споживчому ринку.Посилання
Решетняк О. Сучасні методи управління сфери послуг / Решетня О. – Харьків: Фактор, 2008. – 544 с.
П’ятницька Т.Г. Менеджмент громадського харчування / П’ятницька Т.Г. – Київ: Київський національний торгово-економічний університет, 2001 – 655 с.
Насонова О. Доставка їжі - альтернатива закладам харчування? / Насонова О. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://lasoon.com.ua/ukr/analit.php?id_article=55.
Насонова О. Фаст-фуд фаст-фуду рознь: обзор ресторанов быстрого питания / Насонова О. [Електронний ресурс]. – Режим доступу:
http://lasoon.com.ua/ukr/analit.php?id_article=9
Аналітичні нотатки про стан ринку ресторанів швидкого обслуговування в Україні [Електронний ресурс] : Професіоналам Режим доступу: http://www.restoran.ua/index.phtml?t=110&pid=9753.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.