ОСОБЛИВОСТІ ПОСЛУГ НА РИНКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ

Автор(и)

Ключові слова:

ринок громадського харчування, фаст фуд, фуд корти, франчайзинг, кейтерінг

Анотація

Проаналізовано послуги на ринку громадського харчування та їх особливості в Україні. Запропоновано перспективні напрямки розвитку послуг громадського харчування на споживчому ринку.

Посилання

Решетняк О. Сучасні методи управління сфери послуг / Решетня О. – Харьків: Фактор, 2008. – 544 с.

П’ятницька Т.Г. Менеджмент громадського харчування / П’ятницька Т.Г. – Київ: Київський національний торгово-економічний університет, 2001 – 655 с.

Насонова О. Доставка їжі - альтернатива закладам харчування? / Насонова О. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://lasoon.com.ua/ukr/analit.php?id_article=55.

Насонова О. Фаст-фуд фаст-фуду рознь: обзор ресторанов быстрого питания / Насонова О. [Електронний ресурс]. – Режим доступу:

http://lasoon.com.ua/ukr/analit.php?id_article=9

Аналітичні нотатки про стан ринку ресторанів швидкого обслуговування в Україні [Електронний ресурс] : Професіоналам Режим доступу: http://www.restoran.ua/index.phtml?t=110&pid=9753.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ