ЕКОНОМІКО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОГО РИНКУ В УКРАЇНІ
Ключові слова:
економіко-організаційні засади, розвиток підприємств, кондитерський ринок.Анотація
Стаття присвячена визначенню особливостей розвитку кондитерського ринку в Україні. Було досліджено основні економіко-організаційні засади розвитку українських підприємств в сегменті кондитерських виробів. Проаналізовано динаміку основних видів виробленої кондитерської продукції. Проаналізовано окремі показники діяльності підприємств-лідерів. Визначено міжнародні стандарти щодо якості кондитерської продукції. Досліджені основні фактори, що впливають на обсяг реалізації підприємств в сегменті кондитерських виробів в Україні.Посилання
Cтрельникова Д.А. Сегментация украинского рынка кондитерских изделий. Економіка та держава. 2010. Вип.3. С.69-71.
Шестак, О.В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі. Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. 2013. Вип. № 6 (980). С.132-137.
Корніковський Д. О. Аналіз економічних факторів впливу на кондитерську промисловість України. Економіка харчової промисловості. – 2014. Вип. 4(24). С. 17-24.
«АВК» почала експортувати продукцію до В’єтнаму. Agravery: веб-сайт. URL: https://agravery.com/uk/posts/show/avk-pocala-eksportuvati-produkciu-do-vetnamu (дата звернення:28.01.2020)
Аналіз ринку кондитерських виробів україни: ТЕНДЕНЦІЇ. Кoloro: веб-сайт. URL: https://koloro.ua/ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html ( дата звернення: 27.01.2020)
Звіт в НКЦБФР за 2017-2018р. - КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "А.В.К." веб-сайт. URL: dnkf.avk.ua › REPORT_00373882_2018 (дата звернення: 28.01.2020)
Річна звітність емітента Приватне акцiонерне товариство "Київська кондитерська фабрика "Рошен" веб-сайт. URL: https://stockmarket.gov.ua/cabinet/xml/show/fin_general/9571 (дата звернення: 28.01.2020)
Річна звітність емітента Приватне акцiонерне товариство "Виробниче об'єднання "КОНТI" веб-сайт. URL: http://konti.com/upload/konti/news/335/%D1%80%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%D0%B7%D0%B2%D1%96%D1%82%20%D0%B5%D0%BC%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%2025112243_2018.pdf (дата звернення: 28.01.2020)
Солодкий рейтинг. АВК піднявся в ТОП-100 кондитерських компаній світу. веб-сайт. URL: https://nv.ua/ukr/biz/markets/solodkiy-reyting-avk-pidnyavsya-v-top-100-konditerskih-kompaniy-svitu-2477556.html (дата звернення: 23.01.2020)
Артюх Т. М., Богданович Л. О., Якименко А. О.,Єрмолаєва М. В. Аналіз системи технічного регулювання кондитерської галузі в україні. Науковий вісник Ужгородського національного університету. 2016. Вип.7(1). С.32-35
Квітчата С.О. Проблеми розвитку підприємств кондитерської галузі україни. Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров‘я. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», м. Харків. 2017. Вип.7. С.212
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2020 Сучасні проблеми економіки і підприємництво
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.