ТУРИЗМ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ «ВЕКТОР» СПІВПРАЦІ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА В’ЄТНАМОМ

Автор(и)

  • І. В. Трофименко
  • М. І. Харік

Ключові слова:

державний бюджет, туризм, службова подорож, організований туризм, приватна подорож, інвестори, інвестиції.

Анотація

В статті розглядається один з можливих шляхів виходу України з економічної кризи, пропонується залучення інвестицій для розвитку туристичної галузі України та В’єтнаму, в світлі останніх урядових зустрічей на вищому рівні. Досліджується однин з можливих шляхів виходу України з економічної кризи, за допомогою інвестицій для розвитку туристичної сфери України і В'єтнаму, в світлі останніх урядових зустрічей на вищому рівні. Розвиток туристичної діяльності для України є одним з можливих варіантів наповнення державної казни і стабілізації гривні. У належній кількості і якості інфраструктури, важелі управління і контролю, туризм може принести постійний фінансовий прибуток в державний бюджет. У статті запропоновано вивчення можливості інвестування в туристичну галузь, зокрема в розвиток інфраструктури туризму в Україні, запропоновано варіанти вирішення поставленнях завдань, як, наприклад,ивнесення інвесторів, обміну технічною інформацією, реалізацію інвестиційних проектів, розвиток малих і середніх підприємств, які працюють у сфері туризму.

Посилання

Про внесення змін до Закону України «Про туризм»; Закон вiд 19.10.2010 № 2608-VI/ Верховна Рада України – Офіц. вид. – К. : Парлам. вид-во, 2010.

Заблоцька Р.О. Світовий ринок послуг / Раїса Олександрівна Заблоцька. – К.: Знання України, 2005. – 280 с.

Денисенко Л. Вьетнам и Украина: период «застоя» закончился/Лидия Денисенко. - Еженедельник 2000. - №11 (550) 18 - 24 марта 2011 г.

Соколовская Я. Красная пора: Украина идет на Восток, не забывая о

Западе/Янина Соколовская. - Известия в Украине:http://izvestia.com.ua/ru/article/4050http:// ukrstat.gov.ua/

Дао Чи Ук. Вопрос о праве собственности в гражданском праве Вьетнама /Чи Ук Дао.- Государство и право, №5 – 1995. – 20-27 с.

Нгиа Хоанг Суан. Некоторые теории о собственности в период перехода к рыночной экономике /Хоанг Суан Нгиа. - Экономическое изучение, №8 - 1998. - 29-41с.

Ліманський А. Міжнародний туризм в епоху глобалізації / Ліманський А.,

Ружковський Я. - Журнал європейської економіки, №3. – 2005. - 295-306 с.

Грабовський Ю.А. Спортивний туризм / Грабовський Ю.А., Скалій О.В., Скалій Т.В. - К: Знання, 2008.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ